Novice

11.02.2010

Poziv: Egipt 2010

Izdelan program skupaj z Kompasom d.d. - Po poteh aleksandrink
Spoštovani,

Sporočam vam, da bo postavitev spominske plošče v spomin na aleksandrinke, ki so pokopane na pokopališču v Kairu,
25. marca 2010 ob 12. uri na kairskem pokopališču.

Ker je bilo s strani članov in ostalih, ki radi obujajo spomin na aleksandrinke, izražena želja, da bi se udeležili slovesnosti, vas seznanjam, da sem danes, 11. februarja ob 10. uri, prejela elektronsko sporočilo ga. Darinke Kozinc, podžupanje Mestne občine Nova Gorica, v katerem potrjuje potek zgoraj omenjene slovesnosti.

Zaradi izražene želje, da se v okviru prireditve pripravi izlet, sem stopila v kontakt s turistično agencijo Kompas d.d., ki nam je že organizirala podoben izlet v letu 2007, da bi pripravili 5 dnevni program z odhodom 23. marca v zgodnjih jutranjih urah iz Brnika s posebnim letom samo za nas. Vrnitev je predvidena 27. marca. Vodenje po Egiptu bi prevzela priznana vodiča podjetja Kompas, skozi Aleksandrijo pa je predvideno, da bi nas vodil g. Gilberto Civardi, potomec aleksandrinke, ki je preživel otroštvo v tem egiptovskem mestu. Cena bo okvirno znašala cca. 750.

Naprošam vas, da mi čim prej na zgornji naslov javite, ali bi bili zainteresirani za odhod v Egipt. Natančen program bo pripravljen v začetku naslednjega tedna. Vsem, ki se boste javili, vam ga bom naknadno poslala.

Naprošam vas, da v kolikor veste za koga, ki bi ga zanimal program, da mu posredujete elektronsko sporočilo.

V primeru, da ne bo zadostno število potnikov – to je 80 potnikov, žal, tega programa ne bomo izpeljali.

Informacije:

Lep pozdrav,

Dejana Baša
Predsednica Društva za ohranjanje kulturne dediščine aleksandrink< nazaj